Platsannonser

Två språkig (svenska/finska) Nordisk Projektledare Årets Byrå

Baserat på djup insikt genom research och analys ger Regi goda råd som bidrar till ständig förbättring, kvalitetssäkring och affärsutveckling i företag inom utvalda branscher.

Regi har varit verksamt sedan 1997 och våra kunder återfinns främst på svenska kommunikationsbyråer, advokatbyråer och på stora och medelstora börsnoterade företag i Norden. En stor del av insiktsarbetet sker inom ramen för studierna Årets Byrå, Årets Advokatbyrå och IR Nordic Markets.

Regi befinner sig i en spännande fas där det händer mycket inom våra olika affärsområden och vi söker nu en driven Projektledare för Sverige och Finland

Du kommer vara en högt värderad och uppskattad medarbetare i ett gäng som har kul ihop, gläds åt varandras framgång och utvecklar varandra i en omväxlande och intensiv vardag. Några gånger per år gör vi gemensamma aktiviteter och vi firar gärna framgångar i vardagen tillsammans.

I korta drag kommer dina huvudsakliga ansvarsområden bli enligt nedan.

Säljande projektledare för Årets Byrå Sverige och Årets Byrå Finland.

Du hanterar svenska och finska i tal och skrift. Branscherfarenhet från kommunikationsbranschen/byråbranschen är meriterande. Du har en god insyn/kunskap om branschen i både Sverige och Finland. Erfarenhet av att arbeta med marknads- och kundundersökningar är meriterande.

Vi tror att du har en utåtriktad personlighet som gillar att kommunicera och vara talesman/expert på området. Du gillar att vara föredragande och har inga problem med och vara den som håller i ”stafettstaven” vid våra presentationer av studier och resultat. Dessa är mycket välbesökta evenemang.

Vårt ledarskap bygger på teamwork och även som huvudansvarig projektledare är tjänsten mycket operativ.

Det vi viktar högst är ditt säljande driv och att du älskar att skapa/göra affärer. Du väntar inte utan tar chansen direkt. Infinner sig ingen chans söker du upp den.

I denna viktiga nyckelrekrytering samarbetar vi med Andreas Flyckt på Sikta Group som känner oss väl. Intresseanmälan sänder du till ansokan@sikta.se vid frågor når du Andreas på 070-7254836.”

Public Affairs manager till Unionen

Vill du få kraft att göra skillnad?

Unionen är Sveriges största fackförbund på den privata arbetsmarknaden och landets största tjänstemannaförbund. Vår vision är att skapa trygghet, framgång och glädje i arbetslivet. Vi har inflytande, ansvar och ambition för mer än bara oss själva, och mod att driva frågor som påverkar hela samhället. Varje dag hjälper vi flest människor i det privata arbetslivet att få det bättre på arbetsplatsen. Därför har vi erfarenhet och bredd som ingen annan har, och vi behöver dig som vill göra oss ännu bättre.Politiksektionen har i uppdrag att utveckla politik, skapa opinion och påverka politiska beslut. Nu söker vi en Public Affairs manager för ett föräldravikariat.

Arbetsbeskrivning

Arbetet innebär i huvudsak:

  • Lobbying på nationell nivå genom kontakter med politiker och andra beslutsfattare och opinionsbildare.
  • Ansvara för projekt för publicitet, opinionsbildning och påverkan. Detta innebär bland annat kommunikativt koordineringsansvar vid lansering av rapporter och kampanjer i kanaler som press, digitala medier, event och politiska kontakter.
  • Delta på Unionens redaktionsmöten och liknande samt skriva underlag, budskap, artiklar och manus för att hitta kärnan i vår politik och våra rapporter och andra produkter.

Kvalifikationer

Du som söker tjänsten har:

  • Relevant akademisk utbildning.
  • Erfarenhet av att arbeta inom politiken eller med Public Affairs i en opinionsbildande organisation.
  • Förmågan att förstå den politiska beslutsprocessen samt de mekanismer som påverkar samhället.
  • Förmågan att upparbeta relationer och nätverk som kan användas för påverkansarbete och förståelse för vad som krävs för att Unionen ska kunna flytta positioner och få andra att initiera förslag och driva frågor som kommer från oss.
  • Kunskaper och arbetssätt som gör att Unionen kan maximera exponeringen av våra produkter och budskap.
  • Förmåga att driva projekt och digitala kampanjer samt göra grafik och innehåll

Unionen välkomnar olikheter i personalgrupper och eftersträvar mångfald i alla avseenden.

Omfattning

Tjänsten är ett heltidsvikariat på 8 månader med tillträde i februari 2020. Månadslön och goda villkor enligt kollektivavtal. Tjänsten finns på Förbundskontoret i Stockholm.

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 1 december 2019.

Ansök här

Kontakt

Camilla Björkman, Teamchef, camilla.bjorkman@unionen.se, 072-595 87 15
Ann-Katrin Dolium, facklig kontakt och utredare, ann-katrin.dolium@unionen.se, 072-595 87 17

 

 

 

Annonsera på DO jobb

På DO jobb finns lediga tjänster inom kommunikation, digitalisering och opinionsbildning.
Annonserar du via DO jobb når du ut via Dagens Opinions egna kanaler och sociala medier.
Vi kommer att jobba hårt för att din annons ska synas.
Ingen färdig annons? Lugn, det fixar vi.

Mejla över text, bild och logga, så är du snart uppe med din annons.

pris: 4 900 för en vecka och 7 900 kronor för två veckor, moms tillkommer

Hör av dig till: annonsera@dagensopinion.se