Platsannonser

Digital kommunikatör med erfarenhet av print

Att uttrycka dig i tal och skrift är din styrka. Du gillar att skapa opinion och effekt genom proaktivt kommunikationsarbete, och du har koll på det senaste inom det digitala. Du har ett stort intresse för samhälls- och arbetsmarknadsfrågor, med bred erfarenhet av strategiskt såväl som operativt kommunikationsarbete.  Då kan den här rollen vara helt rätt för dig!

Stockholm

Sista ansökningsdag: 16 november, 2018

Läs mer & ansök

Medie- & Kommunikationschef till Rusta

Nytt

Till Rusta söker vi en erfaren, driven och prestigelös person till den spännande rollen som Medie- och Kommunikationschef – avdelning reklam. Som Medie- och Kommunikationschef kommer du att utgöra en nyckelfunktion i Rustas reklamteam. Ditt jobb kommer att vara brett, varierat och fartfyllt med en blandning av strategisk höjd och operativt arbete. Har du några års erfarenhet från en liknande roll och är redo för din nästa utmaning? Är du tillgänglig omgående och intresserad av att jobba som konsult? Vi ser fram emot din ansökan!

Stockholm

Sista ansökningsdag: 6 december, 2018

Läs mer & ansök

Policystrateg till Motormännens Riksförbund

Centerpartiet söker pressekreterare med mycket goda medierelationer och insikt i nationell politik

Vill du vara en del av Centerpartiets nationella pressarbete? Har du starka meriter från rikspolitik och nyhetsmedia? Gillar du att arbeta i ett högt tempo med höga krav på noggrannhet och resultat?

Då borde du söka tjänsten som pressekreterare hos Centerpartiet.

Centerpartiets kommunikationsenhet jobbar nära partiets ledning med att föra ut vår politik och våra företrädare nationellt i egna, köpta och förtjänade kanaler. Som pressekreterare jobbar du direkt under presschefen och samarbetar även tätt med ansvariga för våra egenkanaler.

Du jobbar operativt med mediekontakter. Du agerar både reaktivt och proaktivt utifrån dagsagendan. Du kan sniffa dig till en nyhet på mils avstånd och vet hur en fråga bör vässas för att journalister ska nappa. Du har goda journalistkontakter och är en snabb och rapp skribent. Det är viktigt att du även förstår samspelet mellan traditionell media och sociala medier.

Din vardag följer logiken i nationell nyhetsmedia, med snabba ryck och omkastningar. Ansvarstagande och förändringsberedskap är därför ett grundkrav. Du är också resultatinriktad och kreativ, kör du fast så hittar du en väg runt. Du är självgående men gillar att arbeta i ett team, är serviceinriktad, hjälpsam och lyhörd för andras input. Du har ett tydligt väljarperspektiv i allt du gör och är beredd att jobba hårt för ett ännu starkare Centerparti.

Vi söker en person med minst 3-5 års vana från nationell nyhetsmedia. Du har sannolikt journalistbakgrund eller arbetar med medierelationer på en kommunikationsavdelning eller en byrå. Du har mycket god förståelse för svensk nationell politik och delar Centerpartiets värderingar.

 

Tjänsten

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid. Jobbet utförs normalt på kontorstid med inslag av jour på obekväm arbetstid. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Placering

Tjänsten är placerad på kommunikationsenheten vid Centerpartiets Riksorganisation, Riksdagskansliet. Kommunikationsenheten består för närvarande av åtta medarbetare. Centerpartiets Riksorganisation har totalt ca 70 medarbetare placerade på riksdagskansliet, partikansliet på Stora Nygatan i Stockholm samt på regionala kontor i hela landet.

Lön

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Tillträde

Tillträde snarast, eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Skriftlig ansökan med CV skickas till ansokan@centerpartiet.se. Vi vill gärna ha din ansökan senast den 25 november. Urval och intervjuer genomförs dock löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Frågor

För frågor om tjänsten kontaktas presschef Jessica Bissmark, jessica.bissmark@centerpartiet.se eller 073436 82 71

 

Välkommen med din ansökan!

Operativ projektledare inom marknad och kommunikation

Operativ Projektledare inom marknad och kommunikation

Vi söker en självgående projektledare till ett konsultuppdrag i Stockholm. Är du en duktig projektledare som är van att ha många projekt igång samtidigt och många kontaktytor, internt och externt? Är du intresserad av att arbeta som konsult och tillgänglig omgående? Vi ser fram emot din ansökan redan idag!

Stockholm
Sista ansökningsdag: 18 november, 2018

Läs mer & ansök

Kampanjprojektledare till Bris

Kampanjprojektledare

Brinner du för digital kommunikation, har erfarenhet av breda kampanjer och en vilja att på olika sätt vara med i kampen för barns rättigheter? Då kanske du vill anta rollen som vikarierande kampanjprojektledare hos Bris och förändra världen på riktigt!

StockholmSista ansökningsdag: 11 december, 2018

Läs mer & ansök

Sthlm Urban Advisors söker seniorkonsult

Vi växer och behöver förstärka vårt team med en erfaren konsult!

Beskrivning

Sthlm Urban Advisors grundades år 2016 med ambitionen att vara den främsta rådgivaren till aktörer som vill ha en plats i den växande regionen Stockholm-Uppsala. Våra uppdrag är ofta långsiktiga och komplexa. Uppdragsgivarna återfinns inom en rad olika branscher såsom exempelvis bygg- och fastighet, detaljhandel och finans. Gemensamt för alla uppdragsgivare är en vilja att bygga starka och motståndskraftiga varumärken och där kontakten med beslutsfattare inom kommunal politik och förvaltning är en affärskritisk relation. Vi hjälper våra uppdragsgivare med just det – att bygga starka varumärken med strategisk kommunikation som verktyg.

Arbetsuppgifter

Om du gillar en stor variation av arbetsuppgifter kommer du trivas utmärkt hos oss. En grundbult i våra leveranser är att göra djupa analyser av varumärkens nuläge, behov, utmaningar och möjligheter. Utifrån detta tar vi fram strategier och stöttar strategi-implementeringen i rollen som rådgivare. Våra beställare är oftast på styrelse- eller vd-nivå, vilket ställer mycket höga krav på leveranserna i form av strategisk höjd. Vi fokuserar på att arbeta tillsammans med våra uppdragsgivare under längre tidsperioder och bygger på så sätt djup insikt i våra kunders utmaningar och behov. Det betyder att karaktären på uppdragen och arbetsuppgifterna för en enskild kund kan variera över tid, vilket skapar ett omväxlande arbete för den som är konsult hos oss.

I rollen som seniorkonsult kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att projektleda och ansvara för ett par olika kunder. Du kommer att få styra projekten med stöd från resterande team. Det innebär att du blir kundens närmsta kontaktperson och ansvarig för att vårda och utveckla relationen. Som projektledare blir du också huvudansvarig för alla leveranser som görs inom ramen för projekten.

Kvalifikationer

Vi söker en person som har ca 7–10 års arbetslivserfarenhet, gärna som konsult och lämpligen med bakgrund inom corporate communications och/eller public affairs. Du bör vara väl förtrogen med att ta fram kommunikationsplaner och varumärkesstrategier. Du har gedigen erfarenhet av projektledning och vana av att arbeta med korta deadlines. Det är ett absolut krav att vara samhällsintresserad och att du är en duktig skribent med förmåga att snabbt kunna ta fram välskrivna dokument och presentationer.

Vi ser gärna att du kommer kunna använda ditt eget nätverk för att utöka kundunderlaget och för att hitta pålitliga underleverantörer.

Sist men inte minst behöver du dela vår passion för Stockholm och inte vara rädd att kavla upp ärmarna i alla möjliga typer av projekt där slutleveransen alltid är att stärka våra uppdragsgivares varumärken.

Vad vi erbjuder?

Om du börjar arbeta som konsult hos oss erbjuder vi dig ett stimulerande och omväxlande arbete med några av Sveriges mest intressanta varumärken. Vi har konkurrenskraftiga anställningsvillkor och satsar på våra medarbetares personliga och professionella utveckling. Vi sitter i trevliga lokaler i Bonnierhuset vid S:t Eriksplan i centrala Stockholm.

Omfattning: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

Sista ansökningsdag: 30 november, 2018

Tillträde: Snarast

Lön: Individuell

Kontaktperson: Jonatan Öhman, byråchef

mejla jonatan@urbanadvisors.se

 

TCO söker ansvarig digitala kanaler (vikariat)

Vill du vara med och utveckla TCO till en ännu bättre påverkansorganisation gentemot beslutsfattare i Sverige och EU? Vi söker en strategisk kommunikatör som ska ansvara för TCO:s närvaro i digitala kanaler. Vikariatet är på 12 månader med start den 21 januari 2019.

Arbetet

En viktig del i TCO:s påverkansarbete är en hög närvaro i digitala medier. Du kommer att ansvara för att utveckla och driva TCO:s påverkansarbete och varumärkesbyggande i digitala kanaler såsom sociala medier, webbplats och annan digital kommunikation. I rollen ingår webbansvar för TCO:s webbplatser samt att uppdatera webbplats, sociala medier och sköta annonsering i digitala kanaler.

Din bakgrund och kompetens

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta både strategiskt och operativt med digitala medier inom opinionsbildande företag, organisation eller myndighet. Du ska ha samhällspolitisk kunskap och erfarenhet av långsiktigt och strategiskt påverkansarbete.
Vi använder Episerver och du behöver ha kunskaper i det eller ett liknande webbpubliceringsverktyg. Det är också viktigt att du har vana av att skapa innehåll i sociala kanaler som t.ex. text, bild och film. Du ska vara en van skribent med god språkbehandling.
Du ska dela TCO:s värderingar och du får gärna ha erfarenhet av facklig eller annan samhällsinriktad verksamhet.

Dina egenskaper

Du gillar att arbeta med andra och är effektiv, flexibel och proaktiv, samtidigt som du är van att ta egna beslut och arbeta självständigt. Du har ett stort intresse av att delta i det samhällspolitiska samtalet.

Är du intresserad?

Vill du veta mer om befattningen, kontakta Lisa Wärn, kommunikationschef, eller Anna-Karin Rosvall, ansvarig digitala kanaler. Frågor om rekryteringsprocessen besvaras av Maria Hammarström, personalsamordnare. Kontaktperson för Unionenklubben på TCO:s kansli är Åsa Löfman. Samtliga nås på 08-782 91 00.
Välkommen med din ansökan till personal@tco.se senast den 23 oktober 2018.
TCO tillämpar kompetensbaserad rekrytering och erbjuder en arbetsplats som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering. Vårt kansli ligger på Linnégatan 14 i centrala Stockholm.
TCO är en partipolitiskt fristående centralorganisation som samlar 14 fackförbund med nästan 1,4 miljoner medlemmar. Vår uppgift är att påverka politiken och samhällsutvecklingen för goda villkor i arbetslivet. TCO-förbundens medlemmar är både välutbildade och professionella yrkesutövare. De jobbar i landets privata tjänste- och industriföretag, kommuner, landsting, kyrka, statliga myndigheter och i den ideella sektorn. Bland yrkesgrupperna finns allt från ingenjörer, journalister och lärare till poliser, ekonomer och sjuksköterskor. Över 60 procent av medlemmarna är kvinnor.

Kommunikationsansvarig till Axel Johnsson International

Axel Johnson International är en industrigrupp som förvärvar och utvecklar teknikföretag inom strategiskt utvalda nischmarknader. Vi söker nu en kommunikationsansvarig med erfarenhet av både intern och extern kommunikation, är det du?

Stockholm

Sista ansökningsdag: 31 oktober, 2018

Läs mer & sök jobbet