Platsannonser

Westander söker pr-konsulter

Vill du jobba med medierelationer och lobbying på en snäll pr-byrå, där vi tror på öppenhet och bara tar uppdrag som vi själva sympatiserar med? Westander söker nya kundansvariga konsulter, som ska hjälpa våra uppdragsgivare att skapa publicitet, bilda opinion och påverka politiska beslut.

Gemensamt för oss som jobbar på Westander är att vi vill bidra till en positiv samhällsutveckling. Vi vill vara pr-branschens bästa arbetsplats, inte minst för högpresterande småbarnsföräldrar.

Vad erbjuder vi?

En plattform. Vi ser företaget som en stabil plattform för samhällsengagerade personer som själva vill åstadkomma något med sina arbetsinsatser.

Intressanta uppdrag. På vår hemsida beskriver vi de pågående lobbyuppdrag och långsiktiga samarbeten vi har i dag med olika företag och organisationer.

Högt tempo utan övertid. Westanders filosofi är att man ska kunna ha ett roligt, ansvarsfullt och krävande arbete utan att behöva jobba övertid.

Föräldrapolicy. Vår föräldrapolicy innehåller bland annat kompensation enligt kollektivavtal för förlorad inkomst och underlättar för småbarnsföräldrar att kombinera arbete och familjeliv.

Vinstdelning. Vårt bonussystem innebär att en del av företagets vinst delas ut i form av en årsbonus – lika för alla anställda – som för 2018 uppgick till 96 000 kronor för den som jobbat heltid.

Lönemålet topp tre. Westander har som lönemål att vara topp tre i personalkostnader per anställd bland de stora pr-byråerna. Under 2018 hade vi de fjärde högsta personalkostnaderna per anställd vid en jämförelse med pr-branschföreningen Precis cirka 30 medlemsföretag.

Vem söker vi?

Du är en drivande och välstrukturerad person, med flerårig praktisk erfarenhet från medierelationer eller lobbying. Som kundansvarig konsult ska du kunna ta fullt ansvar för varje beslut kring en kundrelation. Dessutom bör du ha ett stort personligt engagemang.

Du har en mycket vass penna och ett brett kontaktnät. Däremot behöver du inte ha erfarenhet från arbete inom pr-branschen eller annan konsultverksamhet.

Vi vill rekrytera personer som känner sig trygga i sig själva, med alla mänskliga fel och brister. Personer med god självkänsla har i allmänhet lättare för att hantera återkoppling, vara hjälpsamma och samarbeta prestigelöst.

Vi eftersträvar mångfald i företaget, både för vår egen trivsels skull och för att kunna göra ett bättre jobb för våra uppdragsgivare. Partipolitisk mångfald och bredd i kunskap, erfarenhet och kompetens är särskilt viktiga för oss. Vi välkomnar snälla sökande, med olika ålder och etnisk bakgrund.

Är du intresserad?

Känner du att vi kan vara rätt arbetsplats för dig? Och vill du vara med och utveckla ett växande företag? Skicka din ansökan med cv till vår vd, patrik@westander.se. Har du frågor kan du kontakta Patrik Westander073-687 82 55.

För att kunna ta emot nya kollegor på ett bra sätt eftersträvar vi minst fyra veckor mellan individuella rekryteringsstarter. Just nu kan vi erbjuda startdatum från februari.

Westander genomför rekryteringskampanjer två gånger om året, under januari respektive september. Sista ansökningsdag för vårens rekryteringskampanj är den 23 januari.

Läs om 10 skäl att jobba på Westander

Social Media & Content Manager

Om jobbet

PR-ansvarig till AFRY (fd ÅF Pöyry)

Om jobbet

Annonsera på DO jobb

På DO jobb finns lediga tjänster inom kommunikation, digitalisering och opinionsbildning.
Annonserar du via DO jobb når du ut via Dagens Opinions egna kanaler och sociala medier.
Vi kommer att jobba hårt för att din annons ska synas.
Ingen färdig annons? Lugn, det fixar vi.

Mejla över text, bild och logga, så är du snart uppe med din annons.

pris: 4 900 för en vecka och 7 900 kronor för två veckor, moms tillkommer

Hör av dig till: annonsera@dagensopinion.se