Först fick kan lämna jobbet som pressansvarig för Moderaternas ekonomisk-politiska talesperson Elisabeth Svantesson. Men han ordnade snabbt nytt jobb på TV4.

Det är Charlie Levin Forsberg som går till TV4. Efter valet tvingades han bort från sitt jobb som pressekreterare och fick i stället en tjänst på Moderaternas som politisk sekreterare. Nu har han i stället tagit jobbet som corporate presschef för TV4 och Cmore inom Bonnier Broadcasting. Där ersätter han Magnus Törnblom som har gått till Klarna.

”Med en gedigen erfarenhet från politik och medierelationer, samt en god kunskap om vår bransch, är han helt rätt person att fortsätta utveckla vår företagskommunikation och jag ser fram emot att jobba tillsammans med honom”, hälsar Åsa Barsness, kommunikationschef på Bonnier Broadcasting.

Efter att regeringsbildningsprocessen var avklarad fick jag ett internt erbjudande om att arbeta med press och kommunikation kopplat till en av Moderaternas kandidater i Europaparlamentsvalet. Men jag blev också erbjuden tjänsten som presschef corporate på TV4 och C More, vilket självklart känns  jätteroligt. Särskilt då jag länge haft ett stort intresse för mediebranschen. Jag ser fram emot att börja på det nya jobbet och träffa alla nya kollegor”, messar Charlie Levin Forsberg., och ytterligare:

”TV4 är ett av Europas mest digitalt transformerade tv-bolag samtidigt som man visar på mycket imponerande resultat. För att fortsätta i den riktningen krävs ett konstant förändringsarbete. Jag ser fram emot att bidra i detta med min erfarenhet inom press- och kommunikationsbranschen.”