Kommunikationsbyrån Narva har lanserat en strategi på temat ”tillit och transformation” och som ska ta byrån in i framtiden. Byrån har också rekryterat en sextett som se till att strategin implementeras.

En i sextetten som ska bygga byrån efter temat ”tillit och transformation”, är Kalle Hindrikes som senast kommer från Socialdemokraterna i rollen som kommunikationschef för Stockholmsregionen. Sofie Sundin ska stärka Narvas finansiella erbjudanden och hon kommer från advokatbyrån Vinge. Från Stockholm Science City rekrytera Narva Johan Gomez de la Torre som kommer arbeta med Narvas kunder inom hälsa, life science och innovation. Han är civilingenjör i grunden och har en doktorsexamen i nanoteknologi och varit med om att grunda företaget Disruptive Materials.

Anton Johansson, ordförande Liberala Studenter, börjar på Liberalernas kommunikationsavdelning. Ny utredare och talskrivare på Liberalerna är Yoav Bartal, som närmast kommer från Inera.

Mariana Havden går från Nestle och varumärket Nespresso till Cision och ett jobb som kundcenterchef.

Emma Jogic kommer närmast från en roll som digital ledare för Moderaterna i Stockholm. På Narva kommer hon arbeta med digitala kampanjer och opinionsbildning.

Narvas Göteborgskontor stärks av Linus Ahlgren so kommer närmast från kommunikationsbyrån Nowa.

Linn Holmer har en masterexamen från Stockholm Universitet där hon studerat samhällsvetenskapliga miljöstudier och har jobbat på ICA Gruppens avdelning för Corporate Responsibility. På Narva kommer ska arbeta med hållbarhetsfrågor.