Som förra året är endast kvinnor eller alla som ”som ser sig som kvinnor” välkomna den första timmen, kl 20-21 på söndag i Visby. Då talar centerns partiledare Annie Lööf,  jämställdhetsminister Åsa Regner (s), folkpartiets utrikespolitiska talesperson Birgitta Ohlsson, Gudrun Schyman, talesperson för Feministiskt initiativ, Gulan Avci, ordförande för liberala kvinnor och telekombolaget Teracoms ordförande Kia Orback Pettersson.
 
Minglet drivs av 50-50-klubben, som har syftet att få in fler kvinnor i it och telekom-branschen och har Camila Buzaglo, som ordförande. Hon är till vardags kommunikationschef på Telia-konkurrenten IP Only, som sponsrar minglet. Hon berättar att det inte var svårt att hitta talare till minglet.
– Vi skickade ut förfrågningar och fick snabbt positiva svar.
 
Moderaternas partiledare Anna Kinberg Batra kunde inte komma. Att det saknas en moderat oroar dock inte Camila Buzaglo.
– Vi tänker inte att vi ska ha en jämn fördelning efter partifärg. Vi bjuder in förebilder som har något att berätta ur sina egna perspektiv.
I fjol talade bland flera Kommunals förbundsordförande Annelie Nordström och den nationella samordnaren mots våldsbevakande extremism Mona Sahlin.
Båda har under kontroversiella former fått lämna sina poster.
– Det säger en del om vad kvinnor utsätts för i ansvarskrävande positioner.
Efter klockan 21 släpps även män som ”är jämställda” in på minglet, som i år hålls på Vinäger.