Ny vd är Johan Brandt, partner och delägare på Gullers Grupp.
 
Han tar över efter Frida Berg, som stannar kvar som partner och delägare på byrån.
 
– Som styrelseordförande är det min uppgift att hitta den bästa chefen för byrån och det anser vi vara Johan Brandt. Vi har ambitiösa planer i Sverige och Johan Brandt är rätt man att leda den expansionen, säger Hans Geelmuyden, styrelseordförande och vd för Geelmuyden Kiese.

Hur hittade du Johan Brandt?
– Jag känner Mats Gullers som grundade Gullers Grupp. Jag har stor respekt för vad de står för och voi har sett vilken fantastisk utveckling de har gått igenom. Med de värderingar som byrån står för är jag säker på att Johan Brandt är rätt man för våra planer.

Kommer det att ske fler förändringar?
– Nej, nu ska Johan utse en ledningsgrupp i Sverige.
Förändringen innebär att Frida Berg kliver av som vd.
– Jag har kommit tillbaka från föräldraledighet och i samband med det tog jag kontakt med Hans för att diskutera vägen framåt. Vi har haft en enorm tillväxt de senaste fyra åren och ska nu växla upp ytterligare.
 
– Johan har en otrolig erfarenhet av transformation av verksamheter och affärsutveckling. Nu ska vi hitta en helt ny nivå igen och då ville jag göra det tillsammans med honom.  han är fantastisk och delar GKs värderingar helt och hållet. det är svårt att inte bli förälskad i honom, säger Frida Berg och slår fast:
– Jag är fortsatt partner och delägare i GK och kvar i ledningsgruppen i en roll som client director och kundansvarig. det är superspännande.