Vi hörde att du har ett tält i Almedalen, har du det?
Nej inte ett eget, vi hyr in oss hos vänskapsförbundet Sverige-Israel för de hade lediga tider så då sa jag att de kan få ett antal tusen (kronor) av mig. De är en liten förening och jag stöttar gärna dem med lite pengar. Det tyckte jag var lite kul ju för då kan jag hålla lite låda med. Det är effektivt så slipper det bara att stå tomt där. Vi har beachflag och så kör vi med deras teknik.
 
Vad gör ni för grejer?
– Vi har haft en debatt med Per Gudmundson och Alexander Bard om vad som händer med svensk borgerlighet, lite framtidsspaning. Det är mycket nu som händer, kommer Alliansen överleva, vad händer i debatten, på 70-talet var vänstern lite punk och lite hemmagjorda och lite kaxiga. Det hittar du ju hos högern idag. De där sakerna och liksom det sociala och internet med, hela den utmaningen vill vi lyfta .
 
Vad gör du i SDs tält?
Vi blev inbjudna, det är jag och Johan Westerholm (ledarsidorna) och en till som skulle prata, jag har inte riktigt koll på det. Moderator är Angelica Bengtsson (tjänstgörande ledamot för SD). Så det här blir lite tvärt om. Normalt är det ju sådana som jag som ska vara moderator när politiker talar. Nu är det jag som talar, så det är det omvända. Vi får se, det kanske funkar.
 
Vad tycker du om Almedalen då?
– Nej men det är väl kul. Det roligaste, är när folk som normalt står väldigt långt ifrån varandra på barrikaderna, ändå träffas och pratar med varandra. Jag tycker ändå att inte alla bara hänger för sig själva utan det ändå blir lite möten.
 
SD har ju byggt ett helt eget ställe. Träffar Sverigedemokraterna andra, tror du?
Nej man ska undvika det partipolitiska för där möter man bara de närmast sörjande. Man ska försöka hitta de här neutrala ytorna. Hitta saker som drar folk dit så man kan mötas och träffas. Annars så blir det bara ett sånt här rent partihäng där alla känner alla.

Har du sett Hanif Bali då?
Nej det har jag inte gjort, tyvärr. Ett jättemisstag av Moderaterna att sätta honom på avbytarbänken.
 
Hur går affärerna?
– Vi jobbar med vår plus-affär. Jag tänker inte ge dig några siffror men jag har en sprillans ny XC60 här vet du, den senaste 2019-modellen. Och jag vägrar konsekvent att betala skatt, så då behöver du inte ställa den frågan. Ilan (Ilan Sadé, partiordförande för Medborgerlig Samling) däremot gör det. Då kan jag säga att jag inte betalar skatt med gott samvete för han sköter det bolaget.
 
Bortsett från det, hur går affärerna?  
– Det går bra, det finns en anledning att jag kan anställa Pelle och jag har en annan heltidsanställd som heter Jonatan, vi har Elliot på halvtid och Jonas som är på Aftonbladet och så där. 
 
Och det är plustjänsten som levererar då?
– Plustjänsten funkar väldigt, väldigt bra.
 
Och så säljer du lite content till Joakim Wallerstein, kommunikaionschef på Sverigedemokraterna?
– Han får en och annan bild då och då när han vill ha. De hade något bråk med TT och nu bygger jag min bildbyrå.